Nazzuro Aqua este brandul oficial al companiei Laguna Aqua.

Compania Laguna Aqua este parte a grupului de firme Laguna Group ce activeaza pe piata romaneasca din 1994. Laguna Group este distribuitor exclusiv de aparatura medicala si echipamente farmaceutice, fiind unul dintre liderii acestui sector.

Calitatea apei oferita de produsele Laguna Aqua aduc un plus de calitate vietii. Sistemele de purificare a apei furnizate de Laguna Aqua sunt produse de lideri mondiali in domeniu, pentru a garanta o apa pura, perfect echilibrata si sanatoasa.

Nazzuro Aqua este furnizata de aparatura Pureformance cu inalta capacitate de filtrare, racire si carbogazeificare. Vom pune la dispozitia dumneavoastra aparate care au putere de livrare de pana la 120 litri/ora. Pureformance Horeca aduce aceste sisteme si in industria alimentara pentru un plus de gust si puritate a preparatelor gastronomice.

Nazzuro Aqua aduce pe piata recipiente de sticla de diferite dimensiuni si forme. Designul sticlelor Nazzuro Aqua este premium si a fost dezvoltat de designeri specializati in arhitectura si specificul ambalajelor din sticla, pentru un target cu asteptari foarte inalte.

Ele pot fi utilizate in pastrarea, consumarea apei purificate, atat in industria Horeca cat si in consumul casnic. Produsele comercializate de compania noastra sunt certificate si respecta normele europene de calitate, igiena si siguranta. Calitatea apei oferita de produsele Laguna Aqua aduc un plus de calitate vietii.

Programe Nazzuro Aqua

Sanatate si energie fara recipiente de plastic.

Este timpul sa renuntam la recipientele de plastic si sa alegem un mod de viata sanatos. O data cu optarea pentru consumul de apa din recipiente de sticla, alegem o viata mai sanatoasa fara apa contaminata de chimicale si contribuim la salvarea planetei. Va invitam sa va alaturati campaniei noastre: Anotimpul fara recipiente de plastic pentru consumul de apa.